Glappsko

Börjar med att Pyret har en glappsko. Så nu får han stå i en minihage fram tills hovis kan komma och sko honom. Inte OK enligt Pyret då han har vant sig med att gå med sina kamrater och på betet. Men vad gör man?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Så himla tråkigt :( Min Musse har samma sak just nu - inga skor bak alls (tappade) och den ena fram glappar jättemycket.. Tråååkigt!

Svar: Visst är det. Och på det så har iaf en skitkvalla på hovarna. Det är att vara på liten yta fram tills hovslagaren kommer och får på skon igen. Tråkigt! Hoppas det går bra med Musses hovar och att du får på skor så att du kan rida :D
Sanna och Jessika Ahlenius

2016-08-04 @ 10:38:00 / URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Julia Forsbacka

Det är ju också så att hovslagare inte brukar vara så bra på det där med "tider". Hovis sade att han nog skulle komma idag men hör inte av sig sen och kommer inte alls.. Som vanligt. Är er likadan?

Svar: Wow. Blir faktiskt chockad över det :O Jag är bortskämd! Våra nuvarande (har olika till våra hästar) och de vi har haft förut har inte varit så. Vid varje skoning bokar vi in nästa skoning. De hör av sig om de blir sjuka eller skadade och återkommer när de är friska och vilken närmast tid de kan erbjuda att de kommer. Jag hoppas det fixar sig för er!
Sanna och Jessika Ahlenius

2016-08-05 @ 21:50:53 / URL: http://forcebacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo