Vilken tur mitt i allt!

Pyret fick ju en tappsko i onsdags förra veckan. I går var hovis och satte på en ny sko men trots att skon togs av i onsdags isf att slitas/brytas av så gick hoven sönder lite så möjligheten att fästa skon igår var inte helt optimal. Så redan nästa vecka blir det ett nytt besök, tack och lov för en bra hovis när tassarna är som dom är.
 
Men tack vare Luckys boots så har Pyret fått vara ute i hagen och vi har även haft möjlighet att röra på honom i stort sett som vanligt men med kortare och lättare pass. Detta var inte möjligt tidigare utan då blev det oftast boxvila tills hovis hade möjlighet att komma. Så vilken otrolig utveckling det ändå har blivit! Ingen är lyckligare än vi, jo Pyret naturligtvis ♥
 
Denna höst, eller egentligen hela våren, sommaren och hösten har ju varit katastrof ur vädersynpunkt. Allt detta rregnande har gjort så att till och med våra hagar är urusla ( och vi har verkligen bra hagar! ) så nu får Pyret, och Lucky ♥ stå i den sk sjukhagen som vi förlängt. Om den också blir en lergegga som gör att Pyrets hovar inte fixar det, ja då blir det att bygga en ny tillfällig hage någonstans, för i lervälling kan han inte gå utan att riskera att få tappskor som i sin tur riskerar allt för  trasig hov, igen! men vi har förtröstan inför vintern, det måste ju bara bli en bra vinter ( vi får hålla tummarna för det! )
 
Lucky nöjd och glad när han får gå med sin kompis Pyret ♥
 
 
Tack och loov inte så lerig 👍
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo