Gårdagen....


Blev en härlig barbackatur i mörkret. Holle gillar att bara skrota på i sakta mak och titta på allt och filosofera i lugn och ro :) I bland tittar han så mycket på allt annat att han inte är medveten om var han går eller sätter sina fötter. Om jag då låter honom "gå" dit han hamnar så kan det bli ganska så galet ibland innan han blir medveten om att jag inte styr utan bara åker med :) gissa om han blir fundersam då. Han är så van att vi på ryggen ser till att han håller sig på vägen, det är lite roligt att lura honom i bland, då blir han verkligen förvånad :)

Men mörkret gillas inte !! Jag vill ha snö så ljuset kommer tillbaka. Längtar efter en härlig galopptur i det vita. Men första busiga gångerna får Sanna sköta. För trots att lillprinsen snart fyller 23 år så är han still going strong.....inga problem med att bocka och pipa av glädje där inte. Sanna bara skrattar och älskar det, jag skrattar inte och älskar det inte, jag åker i backen :) Och då tittar Holle på mig som om : Men hallå, vad gör du där ?? Är du inte bättre chaufför ?? Det är ju meningen att du ska sitta kvar......

Vårt lilla busfrö Pridde plutt fick gå till frisören Jessika och få bort liiiite päls för andra gången denna höst. Om vi inte skulle klippa honom skulle han se ut som en mammut utan betar, tro mig :) Men igår blev det en nakenfis till i stallet. Just nu bor det bara nakenfisar i Håkis...mer eller mindre :)

// Åsa









Kommentarer
Postat av: Matilda- Bloggtävling på bloggen

sv: Kul! hoppas vi tar oss bara :)

2011-11-06 @ 23:21:04 / URL: http://farrixmo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo