Gästinlägg...


I går fick jag den stora äran att rida Bästa Holle :) Sanna hade fullt upp med skolarbetet så då slängde jag mig in i Traktor Ture och plockade upp Jessika på jobbet och i väg till stallet.

Väl på plats grattade vi födelsedagsbarnet i huset och sedan bar det av ut  i mörkret. Och mörkt var det verkligen. I Håkis har man som ryttare inte hjälp av ngt ledljus från stan inte. Mörkt är mörkt och ingenting annat. Det är tur att varken Priddeplutt eller Hollenbollen är mörkrädda av sig, det räcker med att jag och Jessika är det ;)

Frode var med och det gillas skarpt både av honom men också av hästarna. Dom är så snälla och väntar in när hans korta ben och nyfikna näsa gör att han hamnar lite längre bak än vi andra. För oj vad mycket det finns att snusa på och kanske om turen är framme så finns det en liten skogsmus eller två att försöka fånga :)

På vägen hem var det så mörkt att Frode som hade en reflexväst på sig ändå inte syntes när han låg 5-6 meter ifrån oss :0 helt sjukt mörkt var det ! Blinklampor på till nästa gång annars tappar vi väl bort honom om det inte kommer ngn snö som lyser upp skogen lite.

Men en mysig tur var det och mycket surr han vi med där på hästryggen. Alla nöjda och glada när Traktor Ture styrde kosan mot stan igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du måste ju skriva ditt namn på slutet mamma. Annars kan det ju vara vem som helst ;)

2011-10-04 @ 09:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo