Att vara värd miljoner!

Idag fick vi sällskap av Vickan och Sofia i stallet. Det är dom två som ska hjälpa oss med killarna när vi är i Turkiet. Vi tyckte att det var på tiden att presentera Sofia och Pridde för varandra då de ska vara följeslagare under den veckan. Vickan känner Pyret sedan tidigare så dom behöver inte en närmare presentation av varandra ;)
 
När hästarna var klara för ridning styrde jag och Pyret till skogs medans Vickan, Syrran och Sofia höll till på banan. Det blev en tur i alla gångarter då vi även har lagt i galopp i schemat. Och SHIT vilken fin häst jag hade ikväll!! Han var pigg, vaken, lyhörd och det var minimala hjälper som behövdes. Han tuggade på bettet och verkade helnöjd med tillvaron. Under hela ridturen hade jag ett stort leende på läpparna. Vilken lycka, får man vara så glad som jag är ikväll? 
 
Jag har inte kunnat rida på några dagar och jag trodde att vi skulle ha backat tillbaka några steg i den utveckling som vi har gjort, men TJI fick jag för det! Jag får fortfarande jobba och jag har en lång väg kvar. Men jag är RÅTAGGAD att se var allting leder! Och det viktigaste, det är så roligt!!
 
När vi var klara med skogen skrittade vi till banan och höll de andra sällskap. Sofia red fortfarande Pridde och jag blev mäkta imponerad. Idag var det 3:e (om jag minns rätt) gången som hon har ridit sedan hon var typ 6 år. Och hon skrittade, travade, galopperade, styrde runt honom, red lätt i traven och hoppade ett kryss helt själv. Hur imponerande är inte det? Jag hoppas verkligen att de får superroligt veckan som vi är borta!
 
Och nästa vecka blir det middag och stallhäng tillsammans igen, och då står även ridlektion Nr.2 för Sofia på Pridde på schemat. Råtaggade!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo