En bra start

På långhelgen!
 
Så fort jag slutade jobbet åkte jag och hämtade Syrran för att sedan rulla vidare till Ström. Vi fixade markservicen och tog sedan killarna på en tur. Idag valde vi att rida över Botniabanan och rida mot Bussjövägen. Det blev trav och galoppjobb och var ska jag börja. Pyret var pigg, och stark, och pigg! Haha! Han skötte sig bra men stoppsträckan var lite längre än vanligt.
 
Sedan jag har fått sätta igång Pyret igen har jag blivit som ett litet barn :P Ex idag: Jag skulle skritta av Pyret, men jag var ju tvungen att ta en till sista galopp på den innan "förstördes" då han hostade. Haha, skaffa sig anledningar för att få fortsätta trava och galoppera på sin stora kluns? Javisst! ;)
 
När stallet var klart och en nöjda tjejr satte sig i bilen rullade vi å köpte mat för att sedan åka till Vickan. Där blev det mat, en massa prat och mycket skratt, soffhäng och titta på videon som hon hade gjort på sin och Zarelles resa tillsammans. Och hux flux var kl 23.30 och då blev det dags att rulla hemmåt då den yngsta av oss jobbar imorgon ;) Syrran har alltid funderat varför det kan ta en sådan tid för mig och Vickan att gå skilda vägar när vi är klara för dagen, men idag fick hon nog svaret på det ;) Hur mycket vi än ses så har vi alltid lika mycket att prata om! 
 
Nu blir det sängen och imorgon blir det shopping med Mamma inför Turkietresan och så ska jag *Trumvirvel* vara med Vickan under em/kvällen! WIHOOOOOOO!!!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Klara

Kan du inte lägga ut filmen på deras resa? Fråga Viktoria.

Svar: Hej. Jag kommer inte att lägga ut videos på Vickan och Zarelle :) Tyvärr! :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-12-03 @ 13:25:34
Postat av: Klara

Kan du inte fråga om hon vill lägga ut den på youtube?

Svar: Hej. Hon har tyvärr inte någon youtube användare och vill inte ha en då hon inte har något behov av den. Så hon har tyvärr inte möjlighet att lägga ut videon. En nyfiken fråga från mig, du verkar veta en del om vilka dom är, känner du Vickan eller Zarelle sedan tidigare? :-) Tänkte mest då jag inte har skrivit så mycket om dom i bloggen :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-12-05 @ 13:12:52
Postat av: Klara

Det du har skrivit när du tagit hand om henne och att inte Vickan har det helt lätt med henne och då vart jag mest nyfiken på hur det gått :) Nej känner inte till de har bara läst det lilla och vart lite nyfiken

Svar: Haha ok,då förstår jag :) Den Zarelle jag kände var en mysig individ som jag hade många roliga stunder med :) Det lilla jag vet är att hon har flyttat till Göteborg och har det bra :)
Sanna och Jessika Ahlenius

2015-12-05 @ 13:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo