Känguru

Efter några dagar med vila blandat med dåligt väder så fick Pyret äntligen på sig traktbrodden nu ikväll. Då det var länge sedan vi arbetade med att hålla bakhovarna uppe i längre stunder (har inte skett sedan skorna kom på, shit, det känns som att det var evigheter sedan vi lindade hovarna!) så jag var lite fundersam över hur Pyret skulle hantera det. Men tji fick jag för det! Han lyfte snällt upp hovarna och höll dom uppe så länge som jag bad om det! Så jäkla duktig han är!!! Han betedde sig precis lika duktigt som under den tiden vi lindade hovarna!
 
Då dessa var på plats blev de först en promenad och därefter ett pass på linan. Han fick göra av sig med en del av sin överskottsenergi iaf. Haha. Det var en liten gul känguru som hoppade och studsade under passet, speciellt i galoppen. Men efter att ha fått trava och galoppera i båda varven lugnade han ner sig. När han kändes fin på linan fick han jogga en stund till innan vi bröt av och skrittade av efter byavägen.
 
Så det är en nöjd matte med en lika nöjd häst när kvällen var över. Och pricken över I:et för honom var nog att han fick kvällskrubban när han kom in. Pussgurkan! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo