Vårt stall i Ström

Vi har nog aldrig vad jag kan komma i håg någon gång egentligen skrivit om det stall vi står i. I vårt stall finns det i dagsläget 15 hästar. Överlag är stallet i Ström en Pro förening för häst ☺ Dom flesta ligger på 15 år och uppåt och då med betoningen på uppåt ☺ Men så har vi tack och lov några som håller ned medelåldern ordentligt och det är en 5 åring, en 1 1/2 åring samt en liten tjej på 5-6 månader ☺
 
Vårt stall är som en stor gott och blandat påse både när det gäller hästarna men även oss människor och våra inriktningar med våra fyrbenta vänner. Vi har allt från tävlingshästar till Island, Western, trav samt skogsmullar på olika nivåer, och det absolut bästa är att alla, oavsett inriktning är lika "accepterad" och mitt motto är att " Det går alltid att lära sig något bra" från varandras olika tänk omkring våra hästar och inriktningar!
 
Vi är ett stall som hittar på mycket tillsammans. Vi anordnar Ströms Hoppet varje Juni, vi har gemnsamma kurser, tar ut ridinstruktör som hjälper oss att utvecklas, vi grillar i hop sommartid, anordnar julbord varje år med julpyntning i stallet för hästarna och har en allmänt lättsam och trevlig atmosfär.
 
Om någon åker bort ( en helg, vecka lr längre ) så hjälps vi åt i stallet och tar hand om hästen åt den som reser i väg. Vi har nu stått här i 3 1/2 år och har aldrig haft något problem med att få hjälp ( både från stallet men även från våra fina ridvänner som flickorna har ) när vi har haft behov av det, lika väl som att vi hjälper till när någon annan behöver det ( ett givande & tagande hela tiden, och det fungerar så himla bra ☺ ) 
 
Vi har en stallvärd som det sällan och aldrig sitter fast för. Ber vi om någonting så får vi också hjälp med det, kan ta ett tag ibland beroende på hur mycket som ligger på planeringen men än har jag aldrig blivit nekad någon form av hjälp. Kan han inte av ngn anledning så fixar han oftast fram det material som behövs så är det helt ok att fixa och dona själv efter vad som blir och känns bäst för en själv och sin häst. 
 
I går hade vi vårt årliga Julbord. Vi var allt som allt 25 personer och eftersom vi har det i form av knytkalas så tar var och en med sig någonting så innan vi är klar så tror jag inte det saknas något gott för någon, alla får sitt behov tillfredsställt flera gånger om ☺ Vi har även turen att ha världens härligaste "klubbstuga" att var i med öppen spis och allt som behövs för att fungera fullt ut och med höööög mysfator ☺
 
Här kommer lite bilder från årets Julbord ☺
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo