Fredags

I fredags hade Jag och Cicci en hästdag. Vi åkte först till SURF. Packade ponnyhästens saker och hakade på finkan bakom bilen, lastade Irish och rullade sedan till Ström. Det gick bra att dra och han stod snällt där bak. Sedan att en bil på byavägen vägrade flytta sig trotts att vi hade hunnit svänga in på byavägen med hela ekipaget var en annan femma. Jag lyckades då backa oss ut igen.
 
När vi väl var framme gjorde vi iordning killarna (Irish och Pyret) och sedan red vi en långtur. Vi var ute i 1,5 timme. Det blev skitt och trav. Pigga killar som verkade trivas ihop. Bra väder förutom lite snöfall, men det var egentligen bara mysigt. Vi han även med att rida medans det var ljust. När vi kom tillbaka efter ridturen fixade vi Pyret och Priddes markservice innan vi lastade Irish och rullade tillbaka till SURF. När vi kom tillbaka fixade vi Irish markservice innan vi rullade hemmåt.
 
Det var riktigt mysigt! Killarna verkades trivas jättebra ihop och jag fick ett väldigt trevlig sällskap av Cicci. Så det här kommer vi att göra om :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo