Det bästa för ryggen!

har kollat runt lite på på olika undersökningar/tester ang paddar under sadeln. Har ju som jag redan berättat skaffat en renskin till Lucky eftersom hans vinterpälls ruggas/skavs bort. Så tills sadelmakaren/utprovaren kan komma är det ju nästan bara barbacka för mig och med ett renskinn under sadeln för dom 2 andra som rider Lucky.
 
Hur som, dit jag ville komma var att renskinn är bland det bättre som kan använda tydligen, hade jag faktiskt ingen aning om!  Vid en undersökning där dom mätte trycket under sadeln vid ridning så var renskinn ett jättebra alternativ till andra former av paddar, känns ju som bra det då, även om en undersökning/test inte är den absoluta sanningen, det är mycket som påverkar hästens välmående. Här kan ni läsa om renskinn från Hippson ang ett test med paddar.
 
Känns som bra iaf och skinnet kommer jag att fortsätta att använda även om det visar sig att Lucky har vuxit ur den sadel han har nu och det behövs införskaffas en ny ☺ Gillar den mjuka goa känslan som jag får av skinnet ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo