Ishalka de lux!!

Fy säger jag bara för den is som finns på alla vägar just nu i stallet. For ut med tjejerna i går morse för en sväng i skogen och det var bara blankis så långt ögat såg!
 
Och är det någonting jag högst ogillar ( är livrädd för ) så är det blankis. Oavsett om jag kör bil eller rider får jag samma hemska klump i magen! Och nu skulle vi då, som sagt, rida ut på det!
 
Tack och lov har jag tjejerna som peppar mig och ser till att jag inte svimmar ☺ Och en häst som om han bara lyfter på sina fötter är som en bergsget ♥
 
Gick bra iaf, travade mycket, gick super, men passade att galoppa. Finns en gräns för vad Fru Ahlenius klarar av i rädslor per gång ☺ Lucky var pigg o glad och det var Pyret oxå. Pridde plutt tuffade på han också med ett friskt och härligt tempo, fina härliga killar har vi ♥
 
Så jag överlevde! men utan att ljuga så längtar jag efter snö som lägger eller barmark. Isbanor är icket önskvärda trots 16 stora dubb på hästen, ogillas skarpt av mig denna is. Så antingen vår och barmark eller snö som lägger Tack ☺ ( Bra för mitt blodtryck och för mitt hjärta ☺ )
 
Lite blandade bilder från veckan som varit ☺
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo