Inget i livet blir som man planerat

och ingenting är statiskt.
 
Hittade detta inlägg när jag scrollade igenom lite minnen. Här  var vi i full färd med att ta steget tillbaka till tävlingsvärlden och vi var fulla av tankar och tillförsikt. 
 
Men så fort allt som man tror och tänker ska vara den rätta vägen förändras.....i vårt fall ( Eller Sannas egentligen ) så var det mycket de yttre omständigheter som satte krokben för en tränings och tävlingsplan.  En Pyret som alltid var skadad på ett eller annat vis under de första 2 åren gjorde ju att lusten, orken och tron på en ljusare framtid gled längre och längre bort mot horisonten. 
 
Så för lite mer än 1 år sedan ( kan ha helt fel på tid, Guldfiskminne ni vet ) bestämde sig Sanna för att kliva av allt vad tävling innebär. Pyret fick gå i den pension som han så väl förtjänade och bara skogsmulleridning/ träning hemma på stallet var det som tog vid. Bara för att man slutar att tävla ska man inte sluta att träna :) För man kan alltid utvecklas och lära sig mer, trots att tävlingsskorna har lagts på hyllan.
 
Och nu är vi då här där vi är i dagsläget. En Pyret som tar det lite lugnare. Uteritter varvat med banjobb i en salig och omväxlande röra :) Vi är ett omväxlande och flexibelt gäng som tillsammans tar hand om vår fina kille på absolut bästa sätt. Vår kärlek och omtanke för den enda vännen som just nu i dagsläget är hos oss är stor. Och är det någon som förtjänar all kärlek som öses över honom så är det Fina Pyret ♥ Är så tacksam för att han finns hos oss och så glad över att han låter mig bli en del av hans Team ♥
 
Längtar tills vi får släppa honom på sommarbete igen. I år med förhoppningsvis en ny vän om allt går som det är tänkt ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo