Så här tänker vi just nu

Suget efter en ny vän är stort ♥ Som jag sagt till min familj och till mina vänner, det hade varit så mycket enklare om jag känt mig "klar" med hästägandet. Då hade jag kunnat ta steget tillbaka till ridskolan och känna mig nöjd där. Men så är som sagt inte känslan i mig utan jag saknar med varenda cell i min kropp detta med stall, pyssel, ridning och allt som hör i hop med ägandet. Att få detta tillfredställt med en eller ett par dagar i veckan på en ridskola, ja det känns lite omöjligt att få ihop. 
 
Vi har ju alltid haft ett typ av familjeråd i vår familj. Där har vi ( var i stort sett alltid till middagen på söndagar ) lyft upp och bollat kommande veckans vardagsinnehåll men även större saker som varit på gång. Och där har en ny väns vara eller icke var stötts och blötts runt mellan oss. Bollats för och nackdelar, hur kommer livet att se ut  framöver och är det några stora förändringar på gång som vi vet om i förväg?
 
Så nu har vi bollat fram och tillbaka, en ny vän lr inte .....Och vi har tagit beslutet att i dagsläget inte titta efter någon ny häst. Det beslutet bottnar i att vi inte riktigt vet hur framtiden kommer att se ut ang Pyret. Vi vet i dagsläget att Sanna ska prova på att jobba på annan ort under 8 veckor i sommar. Då kommer jag och våra medryttare att ta hand om Pyret som vår egen kille. Sen har även Sanna sagt upp sig från sitt arbete här i stan så till hösten har hon ingeting som drar henne hemmåt till Umeå, annat än då Pyret vill säga ♥ 
 
Så blir det så att Sanna väljer/får möjlighet att stanna kvar uppe i fjälls till hösten så kommer jag att kliva in och ta Sannas plats på Pyret på heltid så att säga. Dvs våra fina medryttare har sina dagar och jag tar de dagar Sanna har. Nu vet vi inte hur hösten ser ut! Men vi planerar för att Sanna blir kvar uppe i fjälls och lägger upp "hästlivet" efter det.  Jessika kommer att finnas som hjälp när det "kör i hop sig" på samma sätt som det har varit Jag och Sanna som tagit åt varandra kommer nu Jessika att kliva in ( i den mån hon kan ) och ta åt mig när jag inte får tiden att räcka till.
 
Så därför har jag lagt en ny häst på is, jag kommer mest troligt att få min hästabstinens tillfredsställt med Pyret ♥ Och kommer Sanna tillbaka, ja då får vi se hur jag ( vi ) går vidare då :) men just nu pausar vi lite och jag rider in mig på Pyret och så ser vi vad framtiden kommer med.
 
Men jag vill skicka ett stort Tack till alla ni som på ett väldigt fint och empatiskt sätt visat att det finns en vän där ute åt mig, ingen som kan ersätta Lucky men en ny fin vän att börja en ny resa med. Den resan får i dagsläget vänta en stund, för just nu har Jag och Pyret börjat våra första steg tillsammans, och så får tiden utvisa hur den resan bli till hösten, om det blir han och jag, eller om det blir en annan vän som kliver in i mitt liv ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo