Sorg och glädje

allt i samma andetag ♥
 
Har ju som ni alla läst nu tagit tag min nya utmaning......Pyret ♥ Och det har hitentills ( 2 ggr ) gått riktigt bra. Ja eller första gången vi var själva utan Sanna, den kan vi stryka. Då var det med hjärtat i halsgropen som jag en ynka stund vågade skritta runt och egentligen bara få hjärtat att hamna på rätt plats i brösten och få lungorna att klara av att dra några djupa andetag.
 
Men andra gången, i går, ja då var känslan en helt annan, tack och lov! Då hittade jag några knappar så vårt arbete tillsammas blev mycket mycket bättre. Vi gick från fyllestyrning till riktigt rakt och fint. Tog tag i traven och hör och häpna så lyckades vi över förväntan, minimalt med ostkrokande och dubbla spår. Säger inte att det var klockrent, men något bättre än första gången i alla fall.
 
Och samtidigt som jag gläds åt mina och Pyrets små försök tillsammans så böljar sorgen efter finaste Prinsen över mig, gång på gång på gång ♥ Jag har kommit så långt att jag klarar hyfsat av att vara i stallet om jag inte rör Luckys saker och har ett välldigt tunnelseende när jag hämtar Pyret i hagen. Men jag måste mentalt så att säga "stänga" in mig när jag åker till stallet för att orka. Samtidigt som det är oerhört jobbigt att fara dit så vet jag, och känner jag, att jag bara måste dit, helt sjukt men så är det. På plats i stallet ( oftast på vägen hem ) så kommer all inkapslad gråt och sorg som bara väller ut, jobbigt men ack så förlösande på något vis. Jag måste ut med all sorg och all gråt för att på något vis typ "rena" mig innan jag kan minnas allt med glädje och inte bara med en fruktansvärd sorg och saknad ♥
 
Så här är jag nu, ett steg fram och två steg tillbaka. Jag har bestämt mig för att allt som Lucky gav mig ska jag förvalta så bra som jag bara kan. Han gav mig 7 år av sitt liv. 7 år där min trygghet byggdes upp och jag fick en massa vilkorslös kärlek. Det är en stor gåva och den gåvan ska inte slösas bort eller förminskas på något vis. Jag ska visa både mig själv men även Lucky att alla våra år tillsammans har burit frukt och det är den frukten som jag tillsammans med Pyretet skördar nu.
 
Tack Lucky för allt du gav ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anita

Jag vet hur det känns... Har själv precis tagit hem en ny liten ponny nu efter att ha förlorat min tidigare.. :( Det är tungt!

Svar:
Sanna och Jessika Ahlenius

2018-03-13 @ 15:40:54 / URL: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo